Verenigingsnieuws - Zaterdag 16 juni 2018

Jagersvereniging geschokt door dood jager Vriezenveen

Vanochtend bereikte de bestuurders, leden en medewerkers van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging het bericht dat een jager in het Overijsselse Vriezenveen is omgekomen. Het ongeval vond plaats op zaterdagmorgen 16 juni en het zou gaan om een 72-jarige man. Het overlijden van de jager schokt de Jagersvereniging. Namens het landelijk bestuur willen wij nabestaanden, betrokkenen, […]

> Lees het hele nieuwsbericht

Word lid en ontvang ‘De Jager’

De Jagersvereniging is er voor iedereen die geïnteresseerd is in verantwoord beheren en benutten. Wie duurzaam oogst uit de natuur voelt zich verantwoordelijk voor het behoud ervan. Jagers zorgen voor balans in het Nederlandse landschap.

Onze leden ontvangen vakmagazine De Jager, prettig leesbaar en met een sprankelende vormgeving. Verdiepend, kritisch, met kennis van zaken geschreven en dicht op de actualiteit.