Verenigingsnieuws - Dinsdag 2 januari 2018

De 5 meest gelezen nieuwsitems op onze website

De Jagersvereniging werkt aan een juiste beeldvorming over jagen en de Nederlandse jagers in de media en de politiek. Onze website is hierbij een belangrijk communicatiemiddel, ook om onze eigen leden te informeren over het laatste nieuws van de Jagersvereniging. Dit jaar zijn er weer veel nieuwsitems geplaatst wat leidde tot veel verkeer op onze […]

> Lees het hele nieuwsbericht

Word lid en ontvang ‘De Jager’

De Jagersvereniging is er voor iedereen die geïnteresseerd is in verantwoord beheren en benutten. Wie duurzaam oogst uit de natuur voelt zich verantwoordelijk voor het behoud ervan. Jagers zorgen voor balans in het Nederlandse landschap.

Onze leden ontvangen vakmagazine De Jager, prettig leesbaar en met een sprankelende vormgeving. Verdiepend, kritisch, met kennis van zaken geschreven en dicht op de actualiteit.