Verenigingsnieuws - Vrijdag 26 oktober 2018

Jagersvereniging presenteert handreiking voor de beperkte bewegingsjacht

Op 18 oktober 2018 is door het Ministerie van LNV de Regeling preventieve maatregelen Afrikaanse varkenspest 2018 vastgesteld. Met deze regeling die op 20 oktober 2018 in werking is getreden is het degenen die wilde zwijnen doden op grond van een vrijstelling of ontheffing toegestaan daarbij tussen zonsopgang en zonsondergang een methode toe te passen […]

> Lees het hele nieuwsbericht

Word lid en ontvang ‘De Jager’

De Jagersvereniging is er voor iedereen die geïnteresseerd is in verantwoord beheren en benutten. Wie duurzaam oogst uit de natuur voelt zich verantwoordelijk voor het behoud ervan. Jagers zorgen voor balans in het Nederlandse landschap.

Onze leden ontvangen vakmagazine De Jager, prettig leesbaar en met een sprankelende vormgeving. Verdiepend, kritisch, met kennis van zaken geschreven en dicht op de actualiteit.