Media - Dinsdag 24 juli 2018

Ganzentelling 21 juli 2018 – diverse media

Afgelopen zaterdag 21 juli heeft de landelijke zomerganzentelling plaatsgevonden. Ruim 3300 jagers, vogelaars en andere vrijwilligers hebben meegedaan aan deze telling om de aantallen ganzen in Nederland in kaart te brengen. Tellingen van zomerganzen zijn belangrijk om per provincie en landelijk vast te stellen hoe de ontwikkeling van de zomerganzen populaties verloopt. HP de Tijd […]

> Lees het hele nieuwsbericht

Word lid en ontvang ‘De Jager’

De Jagersvereniging is er voor iedereen die geïnteresseerd is in verantwoord beheren en benutten. Wie duurzaam oogst uit de natuur voelt zich verantwoordelijk voor het behoud ervan. Jagers zorgen voor balans in het Nederlandse landschap.

Onze leden ontvangen vakmagazine De Jager, prettig leesbaar en met een sprankelende vormgeving. Verdiepend, kritisch, met kennis van zaken geschreven en dicht op de actualiteit.