05:53
21:37
Nachtmodus
Foto: Anoeska Vermeij

Jachtcursisten in de media

Op dinsdag 15 juli 2021 stuurde de Jagersvereniging een persbericht uit over de toename van het aantal jongeren dat de jachtopleiding volgt. Naar aanleiding van dit persbericht kwam er veel media-aandacht. In dit nieuwsbericht zijn alle media-uitingen rondom het persbericht ‘Jagen bij jongeren populairder dan ooit’ gebundeld. 

Michelle op jacht: ‘Gaan we eenden schieten?’ – De Telegraaf 17/6
Jagen is onder jongeren populairder dan ooit. De jachtopleiding is dan ook helemaal volgeboekt. Michelle gaat langs bij een schietvereniging om te kijken of zij een jaagtalent is. Op de schietbaan spreekt Michelle ook met enkele jachtcursisten.

Klik op de afbeelding voor volledige grootte

Bekijk het originele bericht

Jagen is weer hot: opleiding volgeboekt, jongeren staan vooraan. – De Stentor, De Gelderlander 15/6
Elk jaar zit de jachtopleiding volgeboekt. Honderden mensen azen dan op een jachtakte. Vooral jongeren, blijkt deze week op de schietbaan in Biddinghuizen.

Bekijk het originele bericht

Jagen populairder dan ooit onder jongeren – Omroep Gelderland, RTV Arnhem, RTV Nunspeet, Regio TV Tiel 16/6
Jagen is onder jongeren populairder dan ooit. Dat zegt de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging. Deze week doen ruim 900 cursisten hun praktijkexamen. Cursist Thim vertelt op de radio waarom hij de jachtopleiding is gaan volgen.

Bekijk het originele bericht

Corona lokt jongeren naar jachtopleiding: ‘Ik ben niet met de jacht opgegroeid’ – RTV Utrecht 15/6
De Stichting Jachtexamens examineert dit jaar meer jongeren dan ooit op voor het jachtdiploma. Meer dan de helft van de ruim duizend beschikbare plaatsen wordt bezet door jongeren en dat heeft volgens de Jagersvereniging alles met corona te maken. Woordvoerder van de Jagersvereniging en jachtcursist, Julia de Vries deed, een radio-interview over dit onderwerp.

Bekijk het originele bericht

Jongeren starten tijdens coronacrisis massaal met jachtopleiding – Goedemorgen Nederland 16/6
Een jachtdiploma is nodig om een jachtakte te mogen aanvragen. De cursus is dit jaar helemaal volgeboekt. Meer dan de helft van de ruim duizend beschikbare plaatsen wordt bezet door jongeren en dat is nog nooit eerder gebeurd.

Bekijk het originele bericht

Corona lokt jongeren naar de jachtopleiding – Reformatorisch Dagblad 15/6
Meer dan de helft van de ruim duizend beschikbare plaatsen op de jachtopleiding wordt bezet door jongeren en dat is nog nooit eerder gebeurd.

Bekijk het originele bericht

  • Delen:

Gerelateerd nieuws