‘Wild in de voedselketen’
Het eten van wild wordt in Nederland steeds populairder. Terecht, want wild is super-scharrelvlees. In onderzoek van Natuur & Milieu…
Met een schot in het jachtveld begint het echte werk en kan men in de keuken aan de slag met de mooiste ingrediënten. Wild biedt eindeloze mogelijkheden aan chef- en thuiskoks. Van complexe smaakcombinaties tot eenvoudige, smaakvolle gerechten die iedereen kan maken.
Wild is jaarrond verkrijgbaar, puur, eerlijk, lokaal en duurzaam met een goed verhaal. Smakelijk!
Het eten van wild wordt in Nederland steeds populairder. Terecht, want wild is super-scharrelvlees. In onderzoek van Natuur & Milieu…
De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging faciliteert Wild op de kaart. Zij ziet een toenemende vraag van mensen die willen weten waar…
De Stichting Keurmerk Echt Wild wil aansluiten bij de behoefte bij publiek en keten om wild uit de vrije natuur…
Eind 2014 presenteerde milieuorganisatie Natuur & Milieu de resultaten van een onderzoek naar het effect van 12 vleessoorten op milieu-…
Wild leent zich voor talloze bereidingen: van basic tot haute cuisine. In het maandelijkse ledenmagazine van de Jagersvereniging, De Jager, bespreekt…