Verzekeringen

Voor alle leden van de Jagersvereniging is een speciaal verzekeringspakket ontwikkeld, afgestemd op de wensen en behoeften van leden. Het spreekt vanzelf dat alleen de leden van de Jagersvereniging van deze verzekeringen gebruik kunnen maken.

De Jagersvereniging werkt samen met Aon, een onafhankelijk verzekeringstussenpersoon. Door onze inkoopkracht en deskundigheid van Aon kunt u profiteren van lage premies en een uitstekende dekking. De verzekeringen zijn los af te sluiten, de keuze is aan u. De voordelen in het kort:

• Lagere premie en ruimere dekking door collectieve inkoop
  • Gemak van één aanspreekpunt
  • Specifiek afgestemd op de risico’s van jagers

Met de volgende formulieren kunt u een jachtverzekering aanvragen of wijzigen:

De aanvullende verzekeringen via de Jagersvereniging kunt u met het volgende formulier aanvragen:

Om administratiekosten te besparen kunt u ons machtigen om de contributie en verzekeringspremie af te schrijven

Een verzekering afsluiten of wijzigen

De Jagersvereniging machtigen

Jachtverzekering