08:31
17:11
Nachtmodus

Wie vormen de Commissie Jonge Jagers?

Groningen

Mijn naam is Robert Oosterveld en ben vertegenwoordiger van de commissie jonge jagers provincie Groningen. Mijn motivatie om dit te doen is om in contact te blijven/komen met leeftijdsgenoten in de jagerswereld, leuke jacht gerelateerde bijeenkomsten te organiseren en elkaars netwerk te kunnen verbreden. Spreekt dit jou aan, ben jij geïnteresseerd in de bijeenkomsten en mogelijkheden, neem dan gerust contact met mijn op via [email protected]. Er is een groepsapp waar bijeenkomsten en tips met elkaar worden gedeeld, wil je hierin? Stuur mij gerust een mail!

Overijssel

Mijn naam is Willard Nijland en ik ben opgegroeid in een familie waar jacht en natuurbeheer een grote passie is. Hier ben ik zelf veel bij in betrokken geweest en heb hierdoor ook veel over de natuur en beheer geleerd. Na een tijdje begon het toch steeds meer te kriebelen om te beginnen met de cursus jacht en faunabeheer en heb de akte mogen behalen. Mijn doel is jongeren bij elkaar te brengen door bijeenkomsten te organiseren en met elkaar bespreekbaar te maken hoe we ons gemakkelijk kunnen uiten naar de buitenwereld. Onder andere waarom de jacht en beheer zo belangrijk is en hoe wij jagers ontzettend duurzaam en verantwoord bezig zijn met de natuur

Zuid-Holland

Hi! Ik ben Olivier en binnen het afdelingsbestuur van Zuid-Holland maak ik mij hard voor de belangen van de jonge jagers van onze mooie vereniging. Jagen is een passie die mensen met elkaar verbind. Daarom vind ik het erg belangrijk om op een toegankelijke manier met elkaar in contact te komen. Ik sta graag in verbinding met de jonge jagers in de provincie, om bijvoorbeeld te helpen met de opbouw van jouw jachtnetwerk, het uitwisselen van kennis en ervaring en bijvoorbeeld het sparren over de juiste jachthond. Wil je jezelf inzetten voor onze gezamenlijke passie of wil je graag in contact komen? Schroom niet contact op te nemen via [email protected]. Tot snel!

Noord- Brabant

Mijn naam is Chiel Lankveld en ik ben woonachtig in Oisterwijk. Als commissielid jonge jagers voor de provincie Noord-Brabant zet ik mij in door bijeenkomsten te organiseren en daardoor kennis te verbreden, waarbij van elkaar leren en gezelligheid uiteraard hand in hand mogen gaan. Van kookworkshop met wild tot een kleiduivendag, tot een rondleiding door een boswachter, we zijn voor alles in. Stuur ook zeker een bericht mocht je een goed idee hebben om mensen samen te brengen. Ik hoop dat we elkaar snel eens ‘in het wild’ mogen tegenkomen.​

Penningmeester

Mijn naam is Koen Bouwmans en mijn motivatie om deel te nemen aan de Commissie Jonge Jagers begint ermee, dat ik graag andere mensen wil ontmoeten die dezelfde passie uitdragen voor jacht, schadebestrijding en faunabeheer. De commissie organiseert tal van bijeenkomsten om dit contact tussen jonge jagers mogelijk te maken. Ik draag als penningmeester bij aan dit geheel door alle activiteiten en bijeenkomsten te begroten en de financiën te borgen. Met als uiteindelijke doel om iedere jonge jager, zijn of haar netwerk te kunnen laten groeien.