Zon op
08:38
Zon onder
17:01
Nachtmodus
Foto: Anoeska van Slegtenhorst

Hele jaar door wild van wild – De Telegraaf

Hoewel wild traditioneel in december wordt gegeten, is wild het grootste deel van het jaar verkrijgbaar. Bij Peter Klosse, eigenaar van Hotel-Restaurant De Echoput in de kroondomeinen van paleis Het Loo, staat wild daarom ook vast op de kaart. Daarnaast opende hij recent een pop-up wild & wijnbar in de Amsterdamse Spuistraat.

„Het was een samenwerking met wijnen uit de Pays d’Oc en dé kans om te laten zien dat je van wild bijzondere en meer alledaagse gerechten kunt bereiden. Wild mag best wat beter worden gewaardeerd, er bestaan nog altijd veel misverstanden over.” Peter raadt aan om naar de wildkalender te kijken, die laat zien wanneer in het jaar welk wild beschikbaar is.

Lees het hele artikel op de website van De Telegraaf

Hele jaar door wild van wild
  • Delen:

Meer informatie


Gerelateerd nieuws