06:37
20:38
Nachtmodus
Foto: Anoeska Vermeij

Campagne Jagersvereniging ‘Veilig op weg, daar jagen wij voor’ in de media – 2021

Afgelopen week startte voor het tweede jaar de publiekscampagne van de Jagersvereniging ‘Veilig op weg, daar jagen wij voor‘. In het kader van deze campagne geeft de Jagersvereniging automobilisten tips hoe ze een wildaanrijding kunnen voorkomen en wat je moet doen als je onverhoopt wél een dier aanrijdt. De start van de campagne werd in meerdere media meegenomen. 

Hierbij een eerste – niet volledig – overzicht.

Omroep Gelderland
Wild steekt steeds vaker de weg over op zoek naar voedsel. Verkeer moet daarvoor oppassen, waarschuwt de provincie Gelderland. De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging is deze maand gestart met een campagne om automobilisten te waarschuwen voor wildaanrijdingen.

Lees het hele artikel

Dit artikel is ook opgepakt door meerdere media zoals RTV Nunspeet en Regio TV Tiel

Harderwijker Courant
Het is niet alleen oppassen geblazen voor mensen nu de donkere wintertijd weer is aangebroken. Ook voor dieren. Zo leidt het verzetten van de klok tevens tot extra verkeersongelukken met reeën. 

Lees het hele artikel

MSN
De kans op een wildaanrijding ligt hoger dan gewoonlijk rond deze tijd van het jaar. Door een tekort aan voedsel trekken wilde dieren meer rond en steken ze ook vaker wegen over.

Lees het hele artikel 

Dit artikel is ook opgepakt door Autoweek

  • Delen:

Gerelateerd nieuws