Buit, een nieuw magazine

Buit, een nieuw magazine voor mensen die van het buitenleven houden. Een magazine over natuur, buitenleven en jagen.

Cover Buit 2 - 2019

‘Ik heb meer moeite met kip uit de supermarkt dan met de gans die mijn jagende vriend mee naar huis neemt’

Gratis voor leden, verkoopprijs € 4,99

Leden ontvangen Buit gratis als onderdeel van hun lidmaatschap van de Jagersvereniging. Buit ligt ook in de winkels, kost € 4,99 en verschijnt vier maal per jaar. Nederland is er klaar voor!

Verkooppunten, ook bij u in de buurt!

Hier vindt u de verkooppunten van Buit, er is altijd één van de 1100 winkels in de buurt!

Zomereditie Buit 2019 in het teken van ‘Pluimage’
Met onder andere:

• een interview met Vera Bachrach van de Doe-het-zelf-kip en de Tostifabriek
  • een reisreportage naar de bergen en woestijnen van Oman
  • vijf portretten van mensen en vogels in allerlei pluimage
  • columns van Haroon Ali, Igor Storke en Pauline de Bok
  • tuintips
  • drie werkende honden en hun baasjes: blindengeleidehond, zweethond en surveillancehond

Zie ook:

Redactie en persberichten
Algemene berichten: redactie@jagersvereniging.nl
Rubriek ‘Gewild’: gewild@jagersvereniging.nl