05:24
21:58
Nachtmodus
Foto: Bram de Jong

Beheerdersdag 2020 wordt digitaal

Er is besloten dat de Beheerdersdag 2020 niet op de traditionele manier op Landgoed Mariënwaerdt door kan gaan. In plaats daarvan wordt er op vrijdag 25 september 2020 een digitale kennis- en netwerkochtend georganiseerd. Deze is gratis te bezoeken.

De onzekerheden rond de coronacrisis en –maatregelen zijn groot. Onduidelijk is of evenementen vanaf 1 september weer kunnen doorgaan. In het nieuwe normaal van anderhalve meter afstand zouden er sowieso veel minder bezoekers op Mariënwaerdt kunnen komen. Er is daarom besloten niet af te wachten. De Beheerdersdag op Mariënwaerdt gaat definitief niet door in 2020. In plaats daarvan wordt er een corona-proof alternatief ontwikkeld.

Er wordt op vrijdagochtend 25 september 2020 een kort digitaal programma (max. 2.5 uur) aangeboden in de vorm van een webinar. Met interessante en actuele presentaties en aanvullende filmpjes. Naast het plenaire programma kun je in een paar rondes ook nog kiezen uit een aantal lezingen op thema. Webinars lenen zich niet voor langdurige presentaties of ingewikkelde discussies. Het doel is jullie bij te (laten) praten over een paar van de meest actuele ontwikkelingen in het bos- en natuurbeheer.

Het programma volgt zo spoedig mogelijk. Voor deze gratis webinar is vooraf aanmelden te zijner tijd noodzakelijk. Daarover volgt nog meer informatie. Deze digitale Beheerdersdag wordt aangeboden door de partners van de Beheerdersdag. Je kunt dus gratis aan de sessie deelnemen.

Wij zijn wel benieuwd hoeveel mensen interesse hebben in een digitale Beheerdersdag. Zou je daarom deze korte poll in willen vullen?

Lees het hele bericht op de website van De Beheerdersdag

Beheerdersdag 2020 gaat digitaal
  • Delen:

Gerelateerde items