06:20
21:07
Nachtmodus
We hebben 1877 resultaten gevonden voor ''.

Haas met rode kool

  Haas met rode kool en roergebakken witlof Hoofdgerecht Be­rei­dings­tijd: meer dan 2 uur Ingrediënten 2 hazenruggen 1 ui 1 kleine winterwortel ½ knolselderij 3 stronken witlof 200 g champignons 500 g kruimige aardappelen rode kool volgens eigen recept – voor 4 personen: grove mosterd 3 dl rode port rozemarijn melk roomboter 2 jeneverbessen 2 blaadjes laurier […]

Hazenrug met mosterd

Hazenrug met spek en Talisker-mosterd Hoofdgerecht Be­rei­dings­tijd: 21-30 mi­nu­ten Ingrediënten 4 kleine hazenruggen compleet met karkas 12 plakjes ontbijtspek 2 el grove mosterd 1 el Dijon mosterd 1 el honing 4 el crème fraiche 4 cl Talisker single malt whisky 10 y.o. zout peper Bereiding Verwarm de oven voor op 220ºC. Snijd de rugfilets van […]

Kroontje van hazenrug

  Kroontje van hazenrug met loempia hazenvlees Hoofdgerecht Be­rei­dings­tijd: meer dan 2 uur Ingrediënten 4 achterbouten van haas 2 hazenruggen (Laat de ribben er aan zitten door ze van de wervel af te knippen met een goede wildschaar. U kunt dit ook achterwege laten) 1 gesneden ui in stukken gesneden winterwortel prei en knolselderij van elk […]

Mesclunsalade met wilde eend

  Mesclunsalade met wilde eendenborstfilets voor- of tus­sen­ge­recht, hoofd­ge­recht Recept voor 6 personen – bereiding 30 minuten. Ingrediënten 3 wilde eendenborstfilets tat soi,  bull’s blood, red mustard, rucola, red chard (andere slasoorten zijn ook prima!) 1 rode ui (in ringen gesneden) 2 rode bloedsinaasappels (in partjes gesneden) 1 venkel (in dunne reepjes gesneden) 1 el […]

Salade met fazant

  Salade met fazant, zuurkool en aceto balsamico Voor- of tus­sen­ge­recht, hoofd­ge­recht Be­rei­dings­tijd: meer dan 2 uur Ingrediënten 1 panklare fazant 150 g zuurkool 50 g rozijnen 100 g ontbijtspek olijfolie klontje roomboter balsamico azijn 200 g gemengde sla 500 g ganzenvet (pot, poelier) rozemarijn medium sherry peper zout Bereiding Snijd de bouten en borstdelen […]

Fazant in pancetta

Ballotines van fazant verpakt in pancetta Voor- of tus­sen­ge­recht, hoofd­ge­recht Be­rei­dings­tijd: 31-60 mi­nu­ten Ingrediënten 1 fazant (ontbeend) 500 g boleten (grof gesneden) 3 el olijfolie ½ Spaanse peper (fijn gesneden) 1 el fijn gesneden tijm 1 knoflookteen (fijn gehakt) 2 el sjalot (fijn gesneden) 2 el witte wijn 300 g pancetta peper & zout. Bereiding […]

Hertencarpaccio

Hertencarpaccio met een kruidensalade Voor- of tus­sen­ge­recht Be­rei­dings­tijd: meer dan 2 uur Ingrediënten 600 g hert (haas, maar bovenbil of lende kan ook) Voor de kruidensalade ½ bosje kervel (gewassen en geplukt) ½ bosje basilicum (gewassen en geplukt) ½ bosje bladpeterselie (gewassen en geplukt) ½ bosje bieslook (gewassen en grof gesneden) 1 ruime hand postelein […]

Salade van houtduif

Salade van houtduif, met asperges en verse doperwten voor- of tus­sen­ge­recht, hoofd­ge­recht Be­rei­dings­tijd: meer dan 2 uur Ingrediënten 4 schoongemaakte houtduiven 4 witte asperges 4 groene asperges 500 g verse doperwten in de dop oud zuurdesembrood (eventueel te vervangen door oud stokbrood) 1 dl walnootolie ¼ dl balsamico azijn 1 el honing 1 kropje Radicchio […]

Der Jägerverein

Der ‘Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging‘ ist der größte Interessenvertreter der Jäger in den Niederlanden und arbeitet zusammen mit allen Parteien die sich verbunden fühlen mit verantwortlichem Verwalten und Benutzen der niederländischen Landwirtschaft. Der Verein informiert Interessengruppen und die Öffentlichkeit mit Hintergrundinformation und Daten der Jagd. Das Vereinsbüro hat eine Abteilung für Ökologie, Rechtsfragen, Interessenvertretung, und Kommunikation. […]