Zon op
05:22
Zon onder
21:57
Nachtmodus
De Jager

Door 45.000 liefhebbers van jacht & outdoor intensief gelezen

Vakmagazine De Jager

Als lid van de Jagersvereniging ontvangt u 12 keer per jaar De Jager en 4 maal per jaar ons kwartaalmagazine. De Jager is een onmisbaar vaktijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in verantwoord beheren en benutten. Prettig leesbaar en met een sprankelende vormgeving. Onze leden waarderen De Jager gemiddeld met een 8.

Verdiepend, kritisch, met kennis van zaken geschreven en dicht op de actualiteit. Zodat u van de hoed en de rand weet op het gebied van faunabeheer, ecologie, wetgeving en politiek, jachthonden en uitrusting. Dat doen we met een mix van spannende jachtreportages, informatieve achtergrondartikelen, spraakmakende interviews, columns, culinaire hoogstandjes met wild, een expertpanel, producttesten en nog veel meer.

De kwartaaluitgaven verschijnen vier maal per jaar en belichten de jacht in Nederland vanuit een heel nieuw perspectief. Deze uitgave ligt vanaf april 2018 ook in de gespecialiseerde boekhandels.

Lid worden van de enige professionele belangenbehartiger van jagers, wildliefhebbers en andere buitenmensen?


Adverteren in De Jager?

De Jager verschijnt in een oplage van 21.000 stuks en wordt – zo blijkt uit lezersonderzoek – door 45.000 liefhebbers van jacht & outdoor intensief gelezen. In het magazine is veel aandacht voor nieuws op het gebied van jachtuitrusting. Zo worden in de rubriek ‘Leden testen’ door een ledenpanel pas verschenen producten getest. Daarnaast is er de rubriek ‘Productinfo’ waar firma’s de mogelijkheid hebben om nieuwe producten onder de aandacht van De Jager te brengen.

Interesse in adverteren in De Jager? Neem contact op met Marcel Koot via marcel.koot@dock35media.nl of 0314-355852

Meer informatie over de advertentiemogelijkheden in De Jager vindt u hier!


'Jagertjes' opgeven

Wilt u een kleine advertentie opgeven?

Een advertentie plaatsen?

Vragen over het plaatsen van een Jagertje: manon@dock35media.nl of bellen naar 0314-355839


De Nederlandse Jager - oude uitgaven digitaal

De Nederlandse Jager is gedigitaliseerd. Hierdoor is het mogelijk om artikelen, geplaatst in De Nederlandse Jager, vanaf het allereerste nummer te zoeken t/m nummer 17 van jaargang 2016.

Als u op onderstaande button klikt, dan verschijnt een scherm, waarin u uw zoekopdracht kunt geven.

Zoeken op jaargang of jaartal

Tot 2012 – editie nummer 11 – zoekt u op jaargang (voorbeeld: De Jager uit 1980 is jaargang 85). Vanaf 2012 – editie nummer 12 – kunt u De Jager vinden op jaartal.

Deventit