Nederlandse Melkveehouders Vakbond
SBNL Natuurfonds
Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie (KNSA)
Interprovinciaal Overleg
Stichting Keurmerk Echt Wild
Wontons van Wild Zwijn
Gevulde wontons van Wild Zwijn in bouillon Voor- of tussengerecht Bereidingstijd: 31-60 minuten Ingrediënten 1 l wildbouillon 2 el sojasaus 20 g verse gember (in plakjes gesneden) 3 bosuistengels (in ringen gesneden) 18 wontonvelletjes 18 tl wildzwijnragout Bereiding Zet de wildbouillon met de sojasaus en de gember op en breng dit aan de kook. Laat […]
Reeribbetjes met mosterd
Reeribbetjes met Pommery mosterd Hoofdgerecht Bereidingstijd: 21-30 minuten Ingrediënten 16 reekoteletjes uit de rug gesneden (vraag de poelier) ¼ l stevige bruine fond (basissaus) van ree en kalfsbotten ¼ fles rode wijn 2 gesnipperde uien 2 kleingesneden teentjes knoflook salie rozemarijn 2 el fijngehakte bieslook 2 el Pommery mosterd boter peper zout Bereiding De uisnippers […]
Reeschouder met salade
Pastrami van reeschouder met gemengde salade voor- of tussengerecht, hoofdgerecht Bereidingstijd: meer dan 2 uur Ingrediënten Voor de pastrami: 2 reeschouders ontbeend 3 l water 30 g zeezout 30 g coloroso zout 2 el korianderzaad 2 steranijs 2 kaneelstokjes 1 el zwarte peperkorrels ½ el sechuan peper 1 bol knoflook grof gesneden 5 takjes tijm […]
Reerug op zomerse wijze
Gegrilleerde rug van ree, geserveerd op zomerse wijze Hoofdgerecht voor 4 personen Bereidingstijd: 31-60 minuten Ingrediënten 600 g rugfilet van ree aan één stuk ½ dl zelfgemaakte reefond of 250 g wildfond uit een pot twee borrelglazen rode wijn en een borrelglas port het geheel tot een kwart ingekookt 80 g boter 1 gekookte bodem […]