05:28
21:57
Nachtmodus
We hebben 2171 resultaten gevonden voor ''.

Wontons van Wild Zwijn

Gevulde wontons van Wild Zwijn in bouillon Voor- of tus­sen­ge­recht Berei­dings­tijd: 31-60 mi­nu­ten Ingrediënten 1 l wildbouillon 2 el sojasaus 20 g verse gember (in plakjes gesneden) 3 bosuistengels (in ringen gesneden) 18 wontonvelletjes 18 tl wildzwijnragout Bereiding Zet de wildbouillon met de sojasaus en de gember op en breng dit aan de kook. Laat […]

Reeribbetjes met mosterd

Reeribbetjes met Pommery mosterd Hoofdgerecht Be­rei­dings­tijd: 21-30 mi­nu­ten Ingrediënten 16 reekoteletjes uit de rug gesneden (vraag de poelier) ¼ l stevige bruine fond (basissaus) van ree en kalfsbotten ¼ fles rode wijn 2 gesnipperde uien 2 kleingesneden teentjes knoflook salie rozemarijn 2 el fijngehakte bieslook 2 el Pommery mosterd boter peper zout Bereiding De uisnippers […]

Reeschouder met salade

Pastrami van reeschouder met gemengde salade voor- of tus­sen­ge­recht, hoofd­ge­recht Be­rei­dings­tijd: meer dan 2 uur Ingrediënten Voor de pastrami: 2 reeschouders ontbeend 3 l water 30 g zeezout 30 g coloroso zout 2 el korianderzaad 2 steranijs 2 kaneelstokjes 1 el zwarte peperkorrels ½ el sechuan peper 1 bol knoflook grof gesneden 5 takjes tijm […]