temp.
13°
Zon op
06:36
Zon onder
18:54
Nachtmodus

Een ree panklaar maken

Gekregen na een jachtdag, gekocht van een jager bij u in de buurt via wild op de kaart of gekocht bij een poelier… Het is een leuke uitdaging om zelf uw vlees schoon te maken en een ree is een heerlijk stukje wild. Naast de aanwijzingen hieronder heeft u nodig: een goede snijplank, water bij de hand, een bak om het slachtafval in op te vangen en een werktafel. Plus wat gereedschap: een scherp mes, een kniptang, een aanzetstaal of wetstaal.



 

De verschillende onderdelen van de achterbout: deksel, kogel, lende, muis, dikke bil en platte bil. De niet afgebeelde spierstukken zijn, net als de deksel, geschikt voor reepeper.

De verschillende onderdelen van de achterbout: deksel, kogel, lende, muis, dikke bil en platte bil. De niet afgebeelde spierstukken zijn, net als de deksel, geschikt voor reepeper.

  • Delen: