Algemeen Overleg Natuur Tweede Kamer – 30 januari

Tijdens een Algemeen Overleg gaan Tweede Kamerleden met elkaar in debat en in gesprek met de verantwoordelijk minister. Vandaag staat een vergadering van de vaste Kamercommissie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit op de planning. Onder andere staat de Afrikaanse Varkenspest, de Ecologische Hoofdstructuur en de weidevogels op de vergaderagenda. Uiteraard levert de Jagersvereniging op deze onderwerpen input om de belangen van de Nederlandse jagers te behartigen.

Hier vindt u de vergaderagenda voor deze vergadering.

Deze vergadering van de Tweede Kamer is openbaar, in verband met de toegangscontrole adviseren wij u om ruimschoots op tijd te komen. Uw vertegenwoordiger van de Jagersvereniging – Reinier Enzerink – zal ook aanwezig zijn, zoek hem gerust even op in de vergaderzaal of rond de vergadering. U kunt eventueel even laten weten dat u er zult zijn via reinier.enzerink@jagersvereniging.nl