De wilde keuken van Ellen
Wild leent zich voor talloze bereidingen: van basic tot haute cuisine. In het maandelijkse ledenmagazine van de Jagersvereniging, De Jager, bespreekt Ellen Mookhoek kooktechnieken waarmee iedere thuiskok op eenvoudige wijze een fantastische maaltijd met wild kan bereiden.
Recepten en kooktechnieken
- Frietje stoof – De Jager 6, 2022
- Wildzwijnsnek op oma’s wijze – De Jager 5, 2022
- Curry met ree, verse specerijen en beboterde wortel – De Jager 4, 2022
- Rendang van Amsterdamse gans – De Jager 3, 2022
- Ree tartare met citroenzest – De Jager 2, 2022
- Wild varkenshaasje met polenta en romige uien – De Jager 1, 2022
- Biefstuk van het haas – De Jager 11, 2021
- Peeseind – De Jager 10, 2021
- Hart-stikke lekker – De Jager 8, 2021
- Bijna-biefstuk van ree in room – De Jager 7, 2021
- Geese jerky – De Jager 6, 2021
- Vleespastei voor beginners – De Jager 5, 2021
- Fondue Bourguinonne – De Jager 4, 2021
- Ree saté van de BBQ – De Jager 3, 2021
- Shoarma van gans – De Jager 2, 2021
- Chili con gans – De Jager 1 , 2021
- Wilde wiener schnitzel – De Jager 11, 2020
- Dikke jagerskroketten – De Jager 10, 2020
- Viking Worstjes – De Jager 7, 2020
- Gebraden spierstuk – De Jager 6, 2020
- Bottenbouillon – De Jager 5, 2020
- Wildzwijnsbout uit de oven – De Jager 4, 2020
- Konfijten – De Jager 3, 2020
- Stoofpot – De Jager 2, 2020