Naar hoofdcontent
Naar menu
Jagersvereniging
Dag
Toggle
Nacht
07:29
17:18
Voor onze leden
Mijn jagersvereniging
Webshop
English
Deutsch
Menu
Even kennismaken
Wat is jacht?
Hoe word je een jager?
Jachtseizoen
Wildlijst
Voor de jager
Alles over de jacht in Nederland
Jagen in het buitenland
Formulieren
Verzekeringen
Veelgestelde vragen
Nieuws
Nieuws
Activiteiten
Jachthonden
Alles over jachthonden
Hondenrassen
Jachthondencommissarissen
Werken met jachthonden
Hoe kiest u de jachthond die bij u past?
Onze natuur
Onze natuur
Diersoorten
Wildziekten
Wild
Wild op de kaart
Voeg uzelf toe aan Wild op de Kaart
Wildrecepten
WBE
Overzicht van alle WBE’s
WBE Handboek
De contributie van een Wildbeheereenheid
Over ons
Over de vereniging
Het bureau
Word lid
Machtigen
Doneren
Standpunten
Onze vacatures
Contact
Zoeken
Voor onze leden
Mijn jagersvereniging
Webshop
English
Deutsch
Wild op de kaart
Wild op de kaart toevoegen
Wild op de kaart toevoegen
"
*
" indicates required fields
LinkedIn
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Algemeen
Naam van het item
*
Waar op de kaart wilt u getoond worden?
Postcode
Huisnummer
Straatnaam
Plaatsnaam
*
Extra informatie
Uw website
Type
Jager
Restaurant
Winkel
Aanbieder van
Damhert
Edelhert
Gans
Haas
Houtduif
Konijn
Ree
Wild voor jachthondentraining
Wild zwijn
Wilde eend
Select All
Afbeelding
*
Drop files here or
Select files
Accepted file types: jpg, png, jpeg, Max. file size: 3 MB, Max. files: 1.
Wild op de kaart beschrijving
*
Uw informatie
Uw e-mailadres
*
Instemming
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
De website ‘wild op de kaart’ is bedoeld voor het leveren van kleine hoeveelheden wild, direct aan de eindgebruiker (consument).
De aanbieder van het wild moet voldoen aan de hygiëneregels in de omgang met geschoten wild.
Door jagers aan derden aangeboden wild dient van hoogwaardige kwaliteit te zijn en vergezeld te gaan van een geldige verklaring eerste onderzoek (GP-verklaring).
Voor de verkoop van grote hoeveelheden wild of van vleesproducten, vlees dat een verdere bewerking heeft ondergaan (roken, marineren, braden, gehakt draaien) moet de leverancier geregistreerd zijn als detailhandelaar en een bedrijfshygiëneplan hebben (oa. verordening EG 852/ 2004 en EG 853/2004).
Voor details met betrekking tot hygiëneregels en koeling wordt verwezen naar de cursus Gekwalificeerd Persoon
Let op: Beschik je nog niet over een GP-nummer? Dan moet het wild vóór de verkoop worden gekeurd door een gekwalificeerd persoon.