Zon op
08:09
Zon onder
16:38
Nachtmodus
Foto: Anoeska van Slegtenhorst

Wild op de Kaart: Kerstmenu Gertruda Hoeve Son en Breugel – gratis artikel uit De Jager #16 2017

Het Kerstmenu dat maître Evert Thielen van de Gertruda Hoeve in Son en Breugel speciaal voor De Jager samenstelde bestaat uit mooie wildgerechten, van Nederlands wild dat geschoten is door lokale jagers.

Hazenrug, rode kool, houtduif, glühwein, spruitjes, chocolade en bockbier: het wildmenu in kerstsfeer ademt in alle drie de gangen de warme smaak van de winter. Met kloeke ingrediënten zoals kool, hazenbloed en pastinaak, maar mét de verfijnde charme die je van een topkok tijdens een hoogfeest mag verwachten. Het keukenteam van boerderijrestaurant Gertruda Hoeve tovert drie prachtige gerechten op de borden, die prima zijn na te maken voor een Kerstdiner met wildliefhebbers.

Zalig Kerstfeest!

website Gertruda Hoeve Son en Breugel
  • Delen:


Gerelateerd nieuws