‘We willen jagen met een betrouwbare jachthond’ – Goedemorgen Nederland

In het programma ‘Goedemorgen Nederland’ werd de jachthondenwedstrijd Nimrod uitgebreid belicht. Verslaggever Floris Prenger was aanwezig bij de wedstrijd, en daar verzorgde hij een live verslag. Hij sprak met verschillende personen die allemaal betrokken werden bij de Nimrod.

Onderaan de video kunt u op de verschillende delen klikken. Elk deel bevat een item over de Nimrod.

In deel 1 (vanaf 7:06)  ziet u Klaas van der Valk die voorafgaand aan de Nimrod uitleg geeft over deze belangrijke wedstrijd.
In deel 2 (vanaf 14:15) ziet u Jan-Peter Spierenburg en Piet van Dijk die uitleggen waarom een jachthond zo belangrijk is.
In deel 3 (vanaf 6:50) ziet u Ingeborg van der Eijk die uit de doeken doet hoe zo’n proef nu eigenlijk werkt.
In deel 4 (vanaf 8:30) ziet u Bob de Graaff die met behulp van zijn eigen hond laat zien hoe een jachthond samenwerkt met zijn/haar baasje.

Bekijk de 4 uitzendingen van Goedemorgen Nederland hier:

www.omroepwnl.nl