Word nu lid

• Lidmaatschapsvorm

• Ik schrijf me in voor:

• Inclusief vaktijdschrift ‘De Jager’. De contributie bedraagt € 162,50 per kalenderjaar.
    • Exclusief vaktijdschrift ‘De Jager’. De contributie bedraagt € 81,25 per kalenderjaar.
    • Inclusief vaktijdschrift ‘De Jager’. De contributie bedraagt € 81,25 per kalenderjaar.
    • Vraag meer informatie aan.
  • N.B.: Jeugdleden kunnen alleen worden aangemeld door een algemeen lid van de Jagersvereniging, die zich door deze aanmelding verantwoordelijk stelt voor de verplichtingen van het jeugdlid jegens de vereniging gedurende de tijd van het jeugdlidmaatschap. Vermeld hiervoor bij de persoonsgegevens uw naam en lidnummer.

Het contributiebedrag wordt naar rato aangepast als u in de loop van het jaar lid wordt.

• Persoonsgegevens nieuw lid

* verplicht
  • M/V
  • bekijk hier het overzicht van alle Bank Identifier Codes (BIC)

• Genoemd nieuw lid is voorgesteld door: (verplicht bij jeugdlidmaatschap)

• Ons verzekeringspakket

• premie: € 29,00 per jaar
      • premie: € 36,00 per jaar
      • premie: € 60,00 per jaar
      • premie: € 56,00 per jaar
      • premie: € 75,00 per jaar
      • premie: € 96,00 per jaar
    • Verzekeringscertificaat buitenland

Wij wijzen u er op dat voor het aanvragen van een jachtakte in Duitsland, Frankrijk of Franstalig België een apart verzekeringscertificaat nodig is. U kunt dit certificaat gratis van ons ontvangen. Tevens kunnen wij u voor de landen Polen en Tsjechië een vertaling aanbieden.

Ja, ik ga in het buitenland jagen en bestel het volgende verzekeringscertificaat:

• Overige opmerkingen

• Jeugdleden kunnen alleen worden aangemeld door een algemeen lid van de Jagersvereniging, die zich door deze aanmelding verantwoordelijk stelt voor de verplichtingen van het jeugdlid jegens de vereniging gedurende de tijd van het jeugdlidmaatschap. Vermeld hiervoor uw naam en lidmaatschapsnummer.

Om kosten te besparen, heeft het Landelijk Bestuur besloten dat het betalen van de contributie en - indien van toepassing - de verzekeringspremie standaard gebeurt via automatische incasso. Wanneer u ons niet machtigt brengen wij € 2,50 administratiekosten op uw contributiefactuur in rekening.

Opzegging van lidmaatschap en/of verzekering van de Jagersvereniging dient schriftelijk vóór 1 december te gebeuren.