Een verzekering afsluiten of wijzigen

Voor alle leden van de Jagersvereniging is een speciaal verzekeringspakket ontwikkeld, afgestemd op de wensen en behoeften van onze leden. Het spreekt vanzelf dat alleen de leden van de Jagersvereniging van deze verzekeringen gebruik kunnen maken.

De Jagersvereniging werkt samen met Aon, een onafhankelijk verzekeringstussenpersoon. Door onze inkoopkracht en deskundigheid van Aon kunt u profiteren van lage premies en een uitstekende dekking. De verzekeringen zijn los af te sluiten, de keuze is aan u. De voordelen in het kort:

• Lagere premie en ruimere dekking door collectieve inkoop
  • Gemak van één aanspreekpunt
  • Specifiek afgestemd op de risico’s van jagers

Een verzekering afsluiten of wijzigen kan via dit formulier:

Afsluit- en wijzigingsformulier verzekeringen

Met dit formulier kunt u een verzekering via de Jagersvereniging afsluiten of wijzigen.
  • Indien u in het buitenland gaat jagen kunt u in aanvulling op uw via ons afgesloten verzekering uw buitenlandse verzekeringscertificaat bestellen. Wij wijzen u erop dat voor het aanvragen van een jachtakte in Duitsland, Frankrijk of Franstalig België een apart verzekeringscertificaat nodig is.
  • De verzekerde periode start jaarlijks op 1 april in verband met de geldigheidstermijn van de jachtakte
  • Om kosten te besparen, heeft het Landelijk Bestuur besloten dat het betalen van de contributie en de verzekeringspremie standaard gebeurt via automatische incasso. Wanneer u ons niet wenst te machtigen kunt u dit hier aangeven.
  • Alle banken, zowel in Nederland als in andere landen hebben een eigen unieke BIC/SWIFT code. Wanneer er een buitenlandse betaling moet plaatsvinden wordt er dan ook gevraagd om een BIC-code.