Zon op
06:18
Zon onder
21:09
Nachtmodus

Vacature voorzitter afdelingsbestuur Brabant

Het Brabantse bestuur van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging zoekt een voorzitter. De huidige voorzitter heeft zijn bestuursfunctie neergelegd. Wij zijn daarom per direct op zoek naar jou. Ben jij die teamspeler, strategisch sterke en verbindende voorzitter? Een jager die verstand heeft van de jachtpraktijk en daarnaast samen met de andere bestuursleden initiatieven kan ontwikkelen om de Brabantse WBE’s en jagers te ondersteunen in hun werk? Dan willen wij graag met jou in contact komen.

Voor het Brabantse bestuur staat een goede relatie met de leden, de politiek en de samenwerkende partijen op de allerhoogste plaats. Hier ligt voor de nieuwe voorzitter een belangrijke taak.

De vrijwillige tijdsinvestering wordt geschat op 16 uur per maand.

Aanmelden:

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten. Je kunt reageren door een beknopt en relevant cv met toelichting voor 14 september 2020 te sturen naar: noord-brabant@jagersvereniging.nl. Kandidaten worden in oktober 2020 uitgenodigd voor een gesprek. Voor vragen kan je contact opnemen met Thomas van Geelen noord-brabant@jagersvereniging.nl.