Zon op
05:39
Zon onder
21:31
Nachtmodus

Vacature: Secretaris provinciaal bestuur Zuid-Holland

Binnen het Provinciaal Bestuur Zuid-Holland van de Jagersvereniging is er een vacature voor de positie van secretaris. Bovendien zoeken wij vervanging voor het Ledenraad lid dat op het rooster van aftreden staat in 2019.

Als Ledenraad-vertegenwoordiger bent u de ogen, oren en de spreekbuis van de leden in Zuid-Holland. Lees hier het volledige functieprofiel.

Binnen het provinciaal bestuur Zuid-Holland vervult u de rol van secretaris. Het provinciaal bestuur vergadert iedere zes weken en is bovendien aanwezig bij activiteiten binnen en buiten de vereniging. Binnen het bestuur hechten we aan een heldere verslaglegging en de zorg voor een correcte correspondentie. Daarnaast bent u als secretaris een spin in het web en bent u direct betrokken bij de actualiteit van alle dag. Het profiel dat van toepassing is op het Ledenraad lid is grotendeels ook van toepassing op de bestuursleden binnen de provincie Zuid-Holland.

Kandidaten met een warm hart voor jacht, beheer en schadebestrijding en met ervaring en kennis van zaken nodigen wij van harte uit om te reageren met CV en motivatie via e-mail voor 15 maart 2019: zuid-holland@jagersvereniging.nl