temp.
12°
Zon op
07:47
Zon onder
17:57
Nachtmodus

Communicatieadviseur op senior niveau (0,8 FTE)

Voor de afdeling communicatie van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging zoeken we een all round communicatieadviseur met enige jaren werkervaring. Omdat je komt te werken op een kleine communicatieafdeling krijg je te maken met alle voorkomende werkzaamheden. Natuurlijk heb je vaste activiteiten – waaronder het beheer en onderhoud van de websites – en projecten waarvoor jij de verantwoordelijkheid draagt. Het team communicatie bestaat uit een teamleider, een junior adviseur en de redactie van De Jager en Buit. Je rapporteert aan de teamleider communicatie.

Voorbeelden van werkzaamheden:

  • Je organiseert een campagne over ‘Jagen & biodiversiteit’, waarbij je partners en leden betrekt, media inzet, als woordvoerder opereert en content maakt voor verschillende communicatiekanalen.
  • Je geeft verbetervoorstellen voor de websites, zowel wat betreft usability, content als marketing, en realiseert deze verbeteringen.
  • Je organiseert samen met partners een groot publieksevenement rondom het eten van wild, waarbij je namens de vereniging de specialistische kennis inbrengt en leden betrekt die als gids en spreker kunnen optreden.
  • In de aanloop naar de provinciale verkiezingen organiseer je samen met collega’s provinciale debatavonden. Je adviseert over de aanpak en invulling van zo’n avond, maakt samen met collega’s de stellingen, bent op de avonden zelf debatleider, zorgt dat er pers aanwezig is en maakt over de avonden zelf een verslag voor de leden in de bladen en op de site.

Wat we zoeken
We zoeken een stevige, all round communicatieadviseur, die de verschillende facetten van het vak beheerst of wil leren. Je schrijft en spreekt perfect Nederlands, maakt sterkte teksten en kunt beeldmateriaal bewerken. Je denkt en werkt snel, je kunt goed verbanden leggen en organiseren en je houdt van actie. En uiteraard ben je goed ingevoerd in de Nederlandse jagerswereld en weet je wat jagers beweegt.

Wat we bieden

  • Een zeer afwisselende en inspirerende werkomgeving met betrokken en deskundige leden, bestuurders en collega’s waaronder veel vrijwilligers
  • Een werkomgeving waar communicatie op waarde wordt geschat
  • Ruimte voor creativiteit, advies en inbreng
  • Mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen met alle facetten van het communicatievak
  • Een onderwerp dat veel aandacht genereert bij publiek, pers en andere organisaties
  • Een marktconform salaris

Standplaats: Amersfoort

Reageren

Heb je interesse in de functie? Reageer voor 17 februari a.s. door een motivatiebrief en cv te sturen naar natasja.vanbeers@jagersvereniging.nl. Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Janneke Eigeman (teamleider Communicatie) of met Natasja van Beers, P&O adviseur, via 033 461 9841.