Business Partners

Onlangs werd het project waarin verschillende bedrijven en de Jagersvereniging samenwerkten beëindigd. Dit gebeurde in goed overleg. Het project wat in 2004 ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de vereniging werd opgezet heeft een groot aantal jaren met succes gewerkt. De bedrijven van leden of waar leden de leiding hebben, boden korting aan hun medeleden.

Inmiddels bleek dat het project het einde van de houdbaarheid had bereikt. Onze leden gaven in de ledenonderzoeken aan weinig belangstelling te hebben voor dit soort activiteiten. Ook de deelnemende bedrijven zagen weinig meerwaarde meer in deze activiteit.

Hier vindt u de pagina met bedrijven waar tegoedbonnen nog kunnen worden ingeleverd