Programma Beheerdersdag 28 september

Op vrijdag 28 september is de 10e editie van de Beheerdersdag. Het evenement wordt georganiseerd op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Leden van de Jagersvereniging krijgen 15 euro korting op de entree (€ 40 in plaats van € 55). De dag biedt een uitgebreid programma aan workshops en excursies, ook zijn er lezingen, demonstraties van machines en een informatiemarkt. Het programma start om 10:00 en duurt tot ongeveer 16:30 uur.

U kunt deelnemen aan meerdere workshops of excursies waar u bijgepraat wordt over allerlei actuele onderwerpen. Denk aan onderwerpen zoals:

• Predatorenbeheer ten behoeve van weidevogels
  • De biodiversiteit van akkerrandmengsels
  • Bosverjonging beschermen tegen wildschade
  • Herkenning van stroperij in uw gebied
  • Samen voor de patrijs
  • Klimaatslim bosbeheer

En nog veel meer! Ga voor het volledige programma naar: https://beheerdersdag.nl/programma/

Trek gekregen van de workshops? De Jagersvereniging is partner van de Beheerdersdag en zelf ook aanwezig met een stand op de informatiemarkt. In de stand worden onder andere heerlijke wildhapjes verzorgd!

Beheerdersdag.nl