Praktijkexamens van de jachtopleiding 2018 in de media

Naar aanleiding van het persbericht over de jachtopleiding dat wij verzonden, hebben diverse media aandacht besteed aan de jachtexamens. Hieronder vindt u een aantal daarvan.

Op 15 mei maakte het WNL-programma Goedemorgen Nederland vier live reportages vanaf de locatie van de jachtexamens op Biddinghuizen.
Bekijk de uitzending van 15 mei 7:10 uur (vanaf 9:05)
Bekijk de uitzending van 15 mei 7:40 uur (vanaf 8:55)
Bekijk de uitzending van 15 mei 8:10 uur (vanaf 9:44)
Bekijk de uitzending van 15 mei 8:40 uur (vanaf 9:20)

Janneke Eigeman, hoofd communicatie van de Jagersvereniging, lichtte in het programma UVandaag op RTV Utrecht toe wat zo’n praktijkexamen inhoudt. Bekijk de uitzending van 15 mei.

In de Gooi & Eemlander van 18 mei verscheen een reportage (met online video) over vrouwen die aan de jachtexamens deelnamen. Lees het artikel.

Video ©Gooi en Eemlander

Heeft u een nieuwsbericht over de jachtexamens gezien in de media dat hier nog niet vermeld staat? Laat het ons weten via info@jagersvereniging.nl.