Wildplaza

Wildplaza.com zorgt voor informatie over wild en het eten van wild. Wildplaza.com stelt uniforme en juiste informatie beschikbaar, Wildplaza.com is opgericht in 2006 door Wildhandelaren en NBPW.

Samenwerking

Sinds 2007 vervult de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging een actieve rol binnen Wildplaza.com. Beide organisaties staan voor verantwoord oogsten en eten uit de natuur. De kennis die de Jagersvereniging bij Wildplaza hiertoe inbrengt, stelt Wildplaza in staat om op goede wijze uitleg te geven aan consumenten en ook (vak)pers. De Jagersvereniging en Wildplaza maken zich samen sterk om dit voorrecht te handhaven en waar mogelijk uit te breiden. Met de Jagersvereniging als partner, beschikt Wildplaza ook over 21.000 ambassadeurs van haar platform met de missie ‘alles vertellen over wat wild is en wat niet, en het eten van wild bevorderen’.

Web: www.wildplaza.com