Foto: Arista Fotografie

Nimrod 2017 in de pers

Over de Nimrod 2017

• ’s Ochtends van 7.00 uur tot 9.00 uur zond Goedemorgen Nederland vier maal live uit vanaf de Nimrod:
    • met voorzitter van de Stichting Nimrod 2017 Koos Huijksens over het evenement en het belang van goed opgeleide jachthonden – Goedemorgen Nederland (op 8.33 minuten)
    • met deelnemer Wilfred Schenk over zijn hond James (toen we nog niet wisten dat hij winnaar zou worden)
    • met Cor Nijssen, proefhoofd van één van de proeven, over de opdracht die de deelnemers moeten uitvoeren – Goedemorgen Nederland (op 6.37 minuten)
    • met Klaas van der Valk, winnaar Nimrod 2016, over zijn winst van vorig jaar en hoe het is om deel te nemen aan dit evenement
  • In Dagblad De Limburger twee pagina’s over het evenement en een prachtige foto op de voorpagina, hier een korte online weergave – De Limburger
  • Op L1, de Limburgse radio- en tv-zender, werd er aandacht besteed aan de wedstrijd en werd voorjager Jos Schreuders gevolgd tijdens zijn proef bij het kasteel – Limburg 1

Over de winnaar – Labrador Retriever James met Wilfred Schenk

• Viervoeter James uit Hulshorst is de beste jachthond van Nederland – De Stentor
  • Hulshorst heeft er een winnaar bij – Nunspeet Nieuws
  • James is Nederlands beste jachthond – RTV Roermond