Zon op
05:41
Zon onder
21:48
Nachtmodus
Foto: Hanneke van Halem

Jagersvereniging start eigen Bestuursacademie voor WBE- en provinciale bestuurders

Met de invoering van de Wet natuurbescherming is de rol van de WBE’s definitief verankerd in de wet. Tevens is met de nieuwe wet het natuurbeleid verder gedecentraliseerd en wordt de wet- en regelgeving rondom beheer en schadebestrijding in de provincies vastgesteld. Om WBE- en provinciale bestuurders te ondersteunen in deze belangrijke rol start de Jagersvereniging met ingang van 2018 haar eigen Bestuursacademie. Bestuurders kunnen zich vanaf nu daarvoor inschrijven!

Wat is de Bestuursacademie?
De Bestuursacademie is een aanbod van diverse, educatieve activiteiten en bijeenkomsten voor provinciale en WBE-bestuurders. Dit aanbod is afgestemd op de resultaten uit het onderzoek dat vorig jaar onder WBE-bestuurders is uitgevoerd en gesprekken die bestuur en directie met de provinciale bestuurders hebben gevoerd. De Bestuursacademie bestaat uit speciale arrangementen voor een volledig bestuur en kennisbijeenkomsten voor individuele bestuurders met een specifieke kennisbehoefte.

Aanbod
De Jagersvereniging start in 2018 met een speciaal arrangement voor besturen ‘Besturen als combinatie’ en een 40-tal individuele kennissessies.

U vindt het aanbod van activiteiten hier. Houd dit onderdeel in de gaten; de Jagersvereniging zal dit regelmatig vernieuwen en aanvullen.

  • Delen: