Interview met de directeur van de Jagersvereniging in HorecaVizier augustus 2016

‘We brengen restaurants graag in contact met geregistreerde jagers uit de buurt’

Jagers zorgen er niet alleen voor dat de chef-kok een stukje eerlijk scharrelvlees op de menukaart kan zetten. Ze houden zich ook bezig met het behoud van een evenwichtig landschap. Laurens Hoedemaker is nu 2 jaar directeur van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, een club die er is voor iedereen die geïnteresseerd is in verantwoord beheren en benutten. “We doen veel meer dan alleen het jagen zelf. We houden ons bezig met natuurbeheer, biotoopverbetering en plaatsen bijvoorbeeld ook wildspiegels langs de weg,” vertelt Hoedemaker.

Verder lezen:

Dit interview verscheen in Horecavizier