Foto: Anoeska van Slegtenhorst

BOA-opleidingen dit jaar tot 100% vergoed

De aanvraagprocedure voor een vergoeding tot 100% voor BOA-opleidingen start dit jaar op 1 oktober a.s.

Indien u werknemers heeft die een BOA-opleiding hebben gedaan (of nog gaan doen) in de periode van 1 januari t/m 31 december 2017, dan kunt u ook dit jaar via de Vereniging van Bos- en Natuurterreineigenaren (VBNE) een vergoeding krijgen voor de kosten van de opleiding. Dit jaar kan die vergoeding oplopen tot 100% van de opleidingskosten. De ministeries van Economische Zaken en van Veiligheid & Justitie financieren de regeling.

Meer informatie over de aanvraagprocedure vindt u vanaf 1 oktober 2017 op de website van de VBNE. Wacht niet te lang en stuur uw aanvraag mét de factuur van de opleiding zo snel mogelijk in.

UPDATE: de aanmeldingstermijn is verlengd tot de 2e week van januari 2018

De website van de Vereniging van Bos- en NatuurterreinEigenaren vindt u hier:

www.vbne.nl