Zon op
05:25
Zon onder
21:48
Nachtmodus

Bjorn van der Veen wordt regiomanager Friesland, Paulien Niewold blijft verbonden aan Groningen en Drenthe

Amersfoort – Met ingang van 1 januari 2017 is Bjorn van der Veen benoemd als regiomanager van de provincie Friesland. Hij neemt deze taak over van Paulien Niewold. Zij blijft verbonden aan de provincies Groningen en Drenthe.

Niewold was als enige van het team belangenbehartiging verbonden aan drie provincies. Met de decentralisatie van het natuurbeleid naar de provincies komt de focus nog meer te liggen op de provincies. Dat is de reden dat de directie van Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging kiest voor een inzet van maximaal twee provincies per regiomanager.

Van der Veen is sinds 1 maart 2016 voor drie dagen per week als communicatieadviseur werkzaam voor de vereniging. Zijn werkweek is met zijn nieuwe takenpakket uitgebreid naar een fulltime inzet.

Frans Leeman, voorzitter van het Friese provinciaal bestuur van de Jagersvereniging is blij met de extra inzet van Van der Veen: ‘De provincie bepaalt in belangrijke mate de regels voor jagers en daarom is de inzet van een provinciale belangenbehartiger belangrijker dan ooit. We zijn dan ook verheugd dat de directie hiervoor meer uren heeft vrij gemaakt.’

  • Delen:


Gerelateerd nieuws