Thema-avond wilde zwijnen Noord-Brabant

Graag willen wij u uitnodigen voor de Thema-avond ‘Beheer van slimme, wilde zwijnen vraagt om echte samenwerking’, waarop kennis en ervaringen over het beheer van wilde zwijnen kunnen worden gedeeld. Deze avond wordt georganiseerd door de Brabantse afdeling van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging.

Datum en tijd
De thema-avond vindt plaats op 22 januari. Inloop vanaf 19:30 uur, start om 20:00 uur.

Hotel Jagershorst, Valkenswaardseweg 44, 5595 XB Leende

Meer informatie
Nog steeds is – in verband met het risico van een uitbraak van Afrikaanse varkenspest – het van het grootste belang dat wilde zwijnenpopulaties effectief worden bejaagd. Ervaringen uitwisselen over het huidige en toekomstige beheer is daarom belangrijk. Vele mogelijkheden van beheer komen aan bod. Het belooft daarom een interessante avond te worden.

1    Opening door onze voorzitter Joost Ploos van Amstel
2    Status Afrikaanse varkenspest door Jeannette van de Ven, ZLTO en FBE-bestuurslid
3    Inzet vangkooi door Toon Kuipers, ervaringsdeskundige agrariër
4    Wilde zwijnenbeheer in praktijk door Joop Wijers, ervaringsdeskundige jager