PUUR koken met wild

Op dinsdag 24 september wordt in Ahoy Rotterdam voor de vijfde maal de kookwedstrijd ‘PUUR koken met wild’ georganiseerd. Die middag gaan vijf teams met elk een jonge jager en twee jonge koks in opleiding aan de slag met wild van eigen bodem. Er worden verschillende gangen gekookt die worden beoordeeld door een deskundige jury. Wie wint er dit jaar?

De wedstrijd is op dinsdagmiddag 24 september 2019 van 13.00 uur tot 17.00 uur. Om 17.00 uur start de prijsuitreiking. Net als voorgaande jaren is de locatie Ahoy Rotterdam.

Deelnemers
De junior jagers van 2019 zijn:

• Arjen
  • Boudewijn
  • Mariëtte
  • Berend-Jan
  • Jeffrey

Gerenommeerde jury
De jury bestaat dit jaar uit:

• Dennis Kuipers, chef bij restaurant Vinkeles in Amsterdam
  • Marcus Huibers, culinair journalist van De Volkskeuken in De Volkskrant
  • Lianne de Bie, directeur Slow Food Youth Network
  • Mathijs Joosten, bestuurder Jagersvereniging Limburg, winnaar PUUR 2018 en restaurateur

Samenwerking
PUUR koken met wild is een samenwerking tussen de Jagersvereniging, restaurantvereniging Euro-Toques en de Cas Spijkersacademie. Het is dit jaar de vijfde maal dat PUUR koken met wild plaatsvindt.