Jagersvereniging op Jacht & Buitenleven

Van 20 tot en met 22 september staat de Jagersvereniging weer op Jacht & Buitenleven. Deze mooie beurs voor jagers, voorjagers en buitenmensen biedt drie dagen lang een dagvullend programma voor jong en oud. Kleiduiven schieten, demonstraties van hondenmeutes en 4X4 wagens, culinaire lekkernijen en natuurlijk de stand van de Jagersvereniging.

Welkom!
Bestuurders, ledenraadsvertegenwoordigers en medewerkers van de vereniging heten u de hele dag welkom in de ruime stand van de vereniging. Praat met hen bij over de activiteiten van de vereniging, de plannen voor de toekomst of gewoon voor de gezelligheid. Dit alles onder het genot van koffie, een borrel en een wildhapje. Net als voorgaande jaren koken de koks van Euro-Toques weer met Nederlands wild in de mobiele keuken in de stand.

Wij kijken uit naar uw komst!