Gelderse Werkdag 2019

Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en Staatsbosbeheer (SBB) nodigen je uit voor de Gelderse Werkdag 2019. De dag waarop alle Gelderse landschapsvrijwilligers elkaar ontmoeten, inspiratie opdoen en gezamenlijk aan de slag gaan voor het behoud van het landschap.

We gaan met zoveel mogelijk vrijwilligers aan de slag met het opschonen van twee grote heideterreinen. We geven de heide weer de ruimte en dat komt de biodiversiteit ten goede. Daarnaast is er gelegenheid voor een begeleide wandeling over het Klompenpad Ugcheler Markepad of een begeleide wandeling naar de Koppelsprengen (aantal deelnemers voor de wandelingen is beperkt).

De volledige uitnodiging bevat alle informatie. Er zijn verschillende werklocaties voor 2 maart, die te vinden zijn op de website van Landschapsbeheer Gelderland.