Fotowedstrijd Faunadag

Tijdens de Faunadag op Middachten op 23 maart kan het publiek zijn favoriet kiezen uit 10 foto’s, die door de vakjury zijn geselecteerd. De fotowedstrijd heeft dit jaar drie thema’s: de Veluwse zoogdieren in hun natuurlijke omgeving, inheemse vogels en landschappen. Elke deelnemer mag één foto inzenden.

Spelregels:

• De ingezonden foto is gemaakt door de deelnemer zelf.
  • Maximaal één foto per deelnemer.
  • Foto inzenden op jpeg formaat via Wetransfer naar info@middachten.nl.
  • Inzenden mogelijk t/m 13 maart 2019.
  • Prijsuitreiking tijdens de Faunadag op 23 maart 2019 om 14:30 uur.

De tien genomineerde foto’s zullen uitvergroot tentoongesteld worden en op een scherm zal een voortlopende diashow te zien zijn van alle inzendingen. Om 14.30 uur wordt bekend gemaakt wie de nummers 1 t/m 3 zijn geworden volgens de jury en welke foto het publiek als nummer 1 heeft uitgekozen. De winnaars krijgen een overnachting voor 2 personen incl. ontbijt in een van de voormalige knechtenkamers boven het koetshuis van kasteel Middachten. De nummers 2 en 3 krijgen een waardebon.

Wilt u ook een foto inzenden en kans maken op een van deze prijzen? Kijk voor meer informatie op www.middachten.nl.