Foto: Sandra Stef Overbeek

33.000 Normaal-fans gaan ‘jagen in het bos’

Zaterdag 19 december jl. was het afscheidsconcert van Normaal. Als fervent jager en jachthoornblazer besteedde Bennie Jolink in dit laatste optreden ook aandacht aan de jacht en de tradities die er bij de jacht horen.

Een grote groep jachthoornblazers betrad het podium waarna Normaal het nummer ‘Jagen in het bos’ inzette. 33.000 fans zongen mee: ‘Wi-j trekken der op uut, wi-j goat noar buuten. Wi-j goat op jacht. De liefde veur natuur goat wi-j now uuten. Wi-j goat op jacht.’

En nu is het officieel ‘Einde jacht’ voor Normaal. Op 3 januari om 22.30 uur wordt het volledige afscheidsconcert uitgezonden op NPO1.

Naar aanleiding van ons bericht op onze Facebook-pagina ontvingen we de nodige foto’s uit de voorste rij van het publiek: